Хасково

Евтина бира и огромни екрани за Евро 2012

Кръчма БългареСамо ден остава до началото на Европейското първенство по футбол в Полша и Украйна. За всички верни фенове на най-популярния спорт са помисли от кръчми „Българе“. В двете заведения в областния град, които се намират срещу театъра и в ДНА, текат приготовления.

В кръчмата в ДНА всичките 31 мача от Евро 2012 ще се излъчват на голям екран, ще има и няколко допълнителни телевизора. В „Българе“ срещу театъра в градината ще бъде поставена стена, ще бъде закачен и допълнителен телевизор.
За Феновете на футбола бирата ще се продава на преференциална цена – голямата наливна до 1 юли ще струва 1,20 лева.

От „Българе“ имат и специален асортимент в менюто за европейското по футбол. Сред новите ястия са „Кюфтенцата на шефа“, „Птиче гнездо“, „Хрупкави крилца“, „Селски пънчета“, „Кълцана лютика“ и салата „Соренто“, „Горска салата с печени гъби“. Не са забравени и нежните половинки на футболните фенове, за които в менюто е включен специално „Дамския каприз“.

Въпреки Евро 2012 промоцията в двете кръчи срещу театъра и в ДНА продължава. Всеки делничен ден от 10:00 до 16:00 часа храната в двете заведения е на половин цена.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button