Спорт

Бежанци в Харманли участваха в турнир

Спортен турнир за мъже в Регистрационно-приемателния център за бежанци в Харманли организира фондация „Мисия Криле“ със седалище Стара Загора.

16 участници бяха избрани на предварителен подбор от 40-те кандидати. На старта застанаха спортисти от Сирия на възраст 20 – 27 години. Те демонстрираха енергия, бързина, завидни умения за издръжливост и сила. Победител стана 23-годишният Салман Нашми, който е в процедура за международна закрила в България.

Подаръчни ваучери за класиралите се на първите три места осигури Българският клон на Мюсюлманската общност „Ахмадия“, която се придържа към изграждане на братски връзки между хората и доброжелателство, независимо от пола, религията и расата.

Партньори в инициативата бяха Държавна агенция за бежанците при Министерския съвет, UNICEF-България, Фонд „Активни граждани – България“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button