Хасково

Центърът на Хасково – цветен базар

Цветният базар9 фирми от Хасково, София, Бургас и Габрово участват в първия Цветен базар – изложение в областния град, който ще работи днес и утре.

Разсад, саксийни цветя, декоративни храсти, аранжировки и препарати за растителна защита – това е само част от асортимента, който предлагат търговците. 

В изложението ще се включат и от Дружеството на хасковските художници, които ще изложат в шатра картини с флорални мотиви и керамика.

Цветният базар От ръководството на общината се надяват Цветният базар да стане традиционен и следващата година фирмите, участващи в него да станат 90 и цялата ул. „Отец Паисий“ в центъра на Хасково да се превърне в цветна градина.

Едновременно с откриването на базара бе поставено началото и на изложбата „Зеленото богатство на Хасково“. Тя включва фотоси от старо Хасково и зелените места в града. Експозицията ще бъде обогатявана в дните до 8 септември – Деня на Хасково.

Цветният базар Цветният базар
Цветният базар Цветният базар

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button