Любопитно

Урок по родолюбие проведоха в хасковска детска градина

С радост и гордост децата от четвърта Б група в Детска градина №19 „Щурче“ в Хасково в аванс отпразнуваха националния празник на България – Трети март.

В приповдигната патриотична атмосфера, пред своите родители и специални гости – майор Веселин Иванов и старшина Добри Радев от хасковското военно формирование 52 740 децата имаха урок по родолюбие „3 март свещена дата в сърцето на всеки истински българин!“, похвалиха се от градината.

Бъдещите първокласници, чрез запомнящи се стихове, песни и танци отдадоха почит на всички, които с подвига и саможертвата си са направили днешното ни свободно съществуване възможно.

ПразникМайор Веселин Иванов поздрави всички присъстващи като изтъкна пред децата, че е горд с поколението което расте и пожела на всички присъстващи да бъдат обединени от общата ни история, от обичта към родината и от стремежа към напредък и благополучие.

Децата научиха от старши учител Елена Атанасова и старши учител Катя Милкова най-важния урок по родолюбие – 3 март да бъде вдъхновение за всеки един от нас, за да продължим да изграждаме силна и благоденстваща България, допълват от ДГ „Щурче“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Българин
Българин
02.03.2024 8:12 8:12

Браво на децата ! Да са живи и здрави

Back to top button