Хасково

Поток от ученици в Деня на отворени врати в Гимназията по туризъм

Денят на отворените вратиКандидат – гимназисти от всички хасковски училища със седми и осми клас, както и от училища от региона, посетиха днес Деня на отворени врати в Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“. Гости на събитието бяха началникът на Регионалния инспекторат по образование Иван Панайотов, старши експертът по професионално образование Дарина Станчева, представители на училищното настоятелство, директори и учители от различните училища.

През целия ден бъдещите гимназисти имаха възможност да се запознаят със специалностите, по които ще се приемат ученици през следващата учебна година. На отделни щандове с практически демонстрации и презентации бяха представени специалностите „Кетъринг“ и „Организация на хотелиерството“ за завършилите седми клас и „Търговия“, „Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечение“ и „Производство на сладкарски изделия“ за завършилите осми клас.

Бъдещите гимназисти опитаха от приготвените с майсторство от възпитаниците на училището вкусотии и безалкохолни коктейли.

Денят на отворените врати Денят на отворените врати

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.06.2012 14:59 14:59

awe kvi sa teq malki deca po 100 kg ??? kvo stana s mladejta

Izverga
Izverga
09.06.2012 15:17 15:17

ei deca po4vaite ot malki da bqgate po stadiona kato stanete na 20 se svalq po trudno kg, sega6niq mladej po cql pred kompa nikakuf sport !!

Back to top button