Спорт

Хасково отново с отбор във „В“ футболната група

Футбол, илюстрацияСлед тригодишна пауза Хасково отново ще има отбор в Югоизточната „В“ група. Това е „Хасково-2“, който се наложи над „Евроколеж“ (Пловдив) с 2:1 на баража.

Резултатът за „Хасково-2“ откри Делчо Стоилов в 37-ата минута. В 70-ата Христо Запрянов покачи на 2:0. С асистенции за двата гола се отличи 43-годишният Митко Трендафилов. 300 секунди преди края пловдивчани намалиха на 2:1 след грешка на вратаря Стоян Ковачев. Последните минути колежаните обсадиха вратата на хасковлии, но те не се дадоха, задържаха преднината и се поздравиха с влизане във „В“ група.

Над 100 фенове от Хасково драха гърла на стадиона в Брестник, където се игра баражът. Така червено-белите успяха от третия път да се класират в по-горна дивизия, след като на треньорския мостик застана Димчо Марков.

„Нашият отбор беше по-добрият и логично поведохме, а след 2:0 беше ясно, че ще се класираме“, каза минути след мача президентът на „Хасково-2“ Митко Ламбов пред „Новинар Юг“. Той благодари на Митко Трендафилов, който по думите му е бил скрито оръжие и е оправдал надеждите

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Фен
Фен
09.06.2012 12:54 12:54

Браво на футболистите и на техните спонсори, с удоволствие ще присъствам на срещите им.

Sas
Sas
09.06.2012 13:22 13:22

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ТРЕНЬОРИ, СПОНСОРИ И ИГРАЧИ, ХАСКОВО ТРЯБВА ДА ИМА ОТБОР В ЧЕЛНИТЕ ГРУПИ. ДОГОДИНА ОЩЕ ПО НАГОРЕ!

DIMA
DIMA
09.06.2012 15:59 15:59

BRAWO , DANO IMA KOI DA DAWA PARI , OTSTRANI E LESNO I LESNO SE DAWAT AKALI , USPEH I NAPRED DOGODINA V „B“ GRUPA

хасково
хасково
11.06.2012 14:44 14:44

докато разни футболни хора се занимават с футбола в града, нищо няма да стане…..благодарение на тях нямаше отбор даже и в селската лига, а сега това влизане във В група, все едно че в групите на Шампионската лига са влезли….всички чакат Общината…..мога да ви кажа че ако Хасково има отбор в А група….ще има и стабилен спонсор….но пак казвам футболните хора трябва да дават само съвети…и да не се занимават с финанси….не им се отдава….Успех на отбора и по-сериозно отношение от страна на футболистите…не да се раздават само в Космополитан и да се мислят за звезди заради това че играят в IV дивизия…..голям успех и талант е да играеш там:)

Back to top button