Регион

Кола и къща горяха в региона, причината – неизвестна

снимка: sakarnews.info

Лек автомобил „Опел Фронтера“ пламна през почивните дни в Харманли. Официално колата е собственост на жителка на града. Инцидентът е станал малко след 4 часа сутринта в събота. Пристигналите на място огнеборци бързо потушили пламъците, но въпреки намесата им автомобилът е сериозно пострадал. Води се разследване за изясняване на причините за произшествието.

Още два пожара с неустановен произход са гасили харманлийските огнеборци през отминалия уикенд. 90 квадрата покрив и куп мебели и домашна техника са унищожили пламъците в къща в харманлийското село Поляново. С намесата на пожарникарите са спасени две съседни сгради. Третият случай на пожар по неустановени причини е в контейнер за отпадъци на улица „Христо Смирненски“ в града на Белоногата. Съдът за смет е изгорял напълно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button