Любопитно

Хасковски мартеници и книги пристигнаха в Одрин и Истанбул

Тракийското дружество „Георги Сапунаров“ и читалище „Тракия-2008“ в Хасково изпратиха мартеници за учениците и учителите в неделните училища към генералните консулства на България в Одрин и Истанбул.

Към дарителите се присъединиха и ученици от ОУ „Любен Каравелов“ с учител Албена Ройдева, които изработиха и поздравителни картички за идващата пролет.

Пратката съдържа още учебни пособия и художествена литература от български и чуждестранни автори. Част от книгите са дарение от жители на хасковското село Брягово. Регионалната библиотека „Христо Смирненски“ също предостави детски книги и пъзели, които е получила като дар от голям магазин за онлайн продажби.

ДарениеПролетните символи и книгите ще бъдат връчени на тържества, посветени на Баба Марта и на Националния празник на България.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button