Регион

Издигнаха националното знаме на 18-метров пилон в Конуш

Националното знаме вече се вее гордо в хасковското село Конуш, съобщават от общината.

Флагът беше издигнат на 18-метров пилон в центъра на населеното място. Тържествената церемония беше предшествана от празничен спектакъл, подготвен от децата и преподавателите от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

Гости на церемонията бяха кметът Станислав Дечев, заместник-кметът Динко Тенев, селски кметове, родители на децата от местното училище, жители на селото. Отец Никола освети националното знаме и благослови начинанието.

Идеята за издигане на висок пилон с националното знаме в Конуш е на кмета на селото Златко Латунов. С подкрепата на общината и с помощта на жителите на селото, в навечерието на националния празник 3 март Конуш се гордее с поредната осъществена родолюбива инициатива.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Жорко
Жорко
02.03.2024 20:16 20:16

Като ученик сме ходили на бригада там и спяхме в къщата на попа. Само като си спомня какви вкусни домати, краставици и чушки имаше, а ябълките – златни ! Защо,Господи , съсипахме страната ни?

Back to top button