Хасково

Пиян шофьор се натресе в тролейбусен стълб

полицейска кола, илюстрация46-годишен хасковлия пострада при катастрофа, която причинил сам – съобщиха от областната дирекция на полицията. Инцидентът е станал снощи в 22 часа на кръговото кръстовище край квартал „Орфей”. Хасковлията пил, а после седнал зад волана на „Фолксваген Голф“, но загубил контрол над лекия автомобил и се блъснал в железен стълб на „Тролейбусен транспорт“.

Впоследствие в кръвта на шофьора били открити 1,36 промила алкохол. От удара водачът е получил порезни рани по главата, прегледан е и освободен за домашно лечение. По случая е образувано бързо производство.

Междувременно само през почивните дни са образувани още 3 бързи производства срещу пияни шофьори в областта на възраст от 31 до 41 години. Единият от тях е шофирал с цели 2,40 промила. Пияните водачи са задържани до 24 часа в полицейското управление в Свиленград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЕКС ЧЕНГЕ
ЕКС ЧЕНГЕ
12.06.2012 12:25 12:25

Пишете им имената на тия простаци,стига сте ги крили,това е престъпно деяние срещу всички останали участници в движението.Ами ако не беше в стълба ами в нищо неподузиращи пешеходци на тротоара,тогава какво?Изродена държава,простотия,селяния,корупция по всички етажи на власта…Направете един билборд в центъра,пишете им имената да се знаят от всички и да ги сърбят задниците от псувни…

ЕКС ЧЕНГЕ
ЕКС ЧЕНГЕ
12.06.2012 12:26 12:26

20781-111

БИЛБОРД В ЦЕНТЪРА.

ЕКС ЧЕНГЕ (91.139.237.xxx) Написано на 12-06-2012 в 12:25 часа
0 0
Пишете им имената на тия простаци,стига стеги крили,това е престъпно деяние срещувсички останали участници в движението.Амиако не беше в стълба ами в нищо неподузиращипешеходци на тротоара,тогавакакво?Изроденадържава,простотия,селяния,коруп� �ия повсички етажи на власта…Направете единбилборд в центъра,пишете им имената да сезнаят от всички и да ги сърбят задниците отпсувни…

 

]]>

Back to top button