Спорт

Емил Ангелов намери финансиране дни преди рестарта на футболното първенство

Президентът и треньор на футболния „Хасково 2022“ Емил Ангелов намери финансиране за участието на отбора и в пролетния полусезон дни преди подновяване на битките в областната група.

„Бяхме пред отказване, но за пореден път Мехмед Атаман се отзова в тежък момент и ще ни помогне да продължим участието си в първенство“, каза благодарният Ангелов. Той посочи, че основната цел пред клуба е развитието на младите момчета от града, които на следващ етап да преминат в големи отбори.

Двама от талантите на отбора в знак на благодарност подариха на спонсора футболна тениска с неговото име и го поканиха на стадион „Младост“ в неделния им мач срещу „Марица“ (Симеоновград).

„Длъжни сме да помагаме за развитието на децата и спорта. Вместо да играят с телефони и таблети, децата трябва да спортуват, защото това е здраве“, каза от своя страна Атаман.

2 март 2024 г., събота, 15:00 ч / XII кръг:

Любимец 2018 (Любимец) – ФК Върбица (Бенковски) отложен
ФК Свиленград (Свиленград) – ОФК Хасково (Хасково)

3 март 2024 г., неделя, 15:00 ч / XII кръг:

Сакарски спортист 04 (Топ) – ФК Харманли (Харманли)
Хеброс 1921 (Харманли) – Саяна II (Хасково)
ФК Хасково 2022 (Хасково) – Марица (Симеоновград)
Раковски 1923 (Ивайловград) – Любимец 2000 (Любимец)

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button