Любопитно

Хасковските абитуриенти с нови атрактивни покани на класните си за бала

Абитуриентите в Хасково продължават с традицията по атрактивен начин да канят класните си ръководители на бала.

Следобед беше ред на 12 Г клас „Митническа и данъчна администрация“ във ФСГ „Атанас Буров“, които заради продължаващия ремонт на своята гимназия учат втора смяна в ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“.

Зрелостниците поканиха на бала си на 24 май класния си ръководител Нели Димитрова, която преподава английски език.

АбитуриентиТя не можа да им откаже след димките, пироефектите и големия бял мечок. Имаше още шампанско, торта и подаръци.

Малко по-рано абитуриентите от 12 В клас на Езиковата гимназия отправиха вълнуваща покана за бала на класния си ръководител Тихомир Праков, който е учител по английски език. Той е почитател на рока и моторите и изненадата към него беше на тази тема.

АбитуриентиУчилищното „ЕГ Радио“ обяви извънредно положение, а Праков беше изведен от сградата на гимназията с бодигарди под звуците на негова любима песен. Изненадата е подготвяна дълго време от зрелостниците.

АбитуриентиСлед това класният беше отведен с ескорт на полигона в парк „Кенана“, където беше посрещнат от мотористите на „Atrox“, а зрелостниците бяха облечени в черно и червено.

АбитуриентиПоследва кратко мото шоу, а учениците попитаха своя класен ръководител дали ще дойде с тях на бала с огромна медицинска извинителна бележка. През изминалите 4 г. Праков е извинявал доста отсъствия и така младежите му благодариха, а след като той прие покана за бала на 24 май имаше много песни и торта с колаж.

АбитуриентиHaskovo.info припомня, че на 23 февруари от 12 Е клас на Езиковата гимназия също отправиха запомняща се покана за бала на своя класен ръководител Валентина Иванова.

Започнаха абитуриентските изненади – канят класните на баловете

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button