Хасково

Подариха 400 кг румънско агнешко на домовете за възрастни

БАБХ - Хасково40 агнета по 10 килограма разпределиха служителите на Областната дирекция по безопасност на храните – Хасково между домовете за възрастни хора в областния град, Свиленград, Харманли, Тополовград и Ивайловград.

„Месото е раздадено в края на миналата седмица и е част от конфискуваните 1154 румънски агнета при полицейска акция в Пловдив в края на май“, припомни изпълняващият длъжността началник отдел „Контрол на храните“ Мартин Александров.
Акцията е организирана съвместно с Българската агенция по безопасност на храните и Агенцията за социално подпомагане.

През миналата седмица инспекторите от местната структура на Агенцията по храните са извършили 103 проверки. Съставили са 6 акта на хранителни обекти в Хасково, Харманли и Тополовград. Констатираните нарушения са свързани с етикетировката на продуктите, неправилното съхранение на стоките и продажбата на продукти с изтекъл срок на годност.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
12.06.2012 12:37 12:37

Тия възрастни доколкото знам си плащат за да бъдат настанени в тия домове.Има и други желаещи за тези домове но всеки не може да се добере до тая възможност.И там има голямо сито при подбора,а на другите които са соц.слаби един голям к*р…

Back to top button