Хасково

На Театралните празници мъж си наема професионална актриса за съпруга

Аз плащамТеатралните празници в Хасково продължават. Тази вечер на сцената на ДКТ „Иван Димов“ ще се играе постановката на Народния театър „Аз плащам“. Критици определят комедията като малко театрално бижу, където всичко е изпипано до най-малкия детайл, съобщават от театъра. 

Режисьор на спектакъла е Владлен Александров, който е и директор на Пазарджишкия театър. Участват Аня Пенчева, Михаил Петров, Йорданка Кузманова, Георги Мамалев, София Бобчева и Христо Терзиев. 

Пиесата разказва за самотен мъж, който решава да си купи семейство като наема професионална актриса за съпруга, улична проститутка за дъщеря, безпаричен парижки художник за приятел. 

„Аз плащам“ ще се играе два пъти в Хасково днес  –  от 18 часа и от 20:30 часа. Цената на билета е 12 лева. 

Утре театралните празници продължават с „Осъдени души“ на Народния театър.  На 14 и 15 юни в Хасково ще гостува Малък градски театър „Зад канала“ с постановките „Демонът от Скопие“ и „Канкун“. Участват актьорите Филип Аврамов, Ирини Жамбонас, Александър Кадиев, Петър Калчев, Евгени Будинов.

За най-малките зрители са отредени 16 и 17 юни. Тогава Къщите на приказките ще отворят врати в Кирковото училище и в двора на Историческия музей. Хасковските деца ще могат да видят „Цар Лъв“ и „Забавно училище 2“ на Държавен куклен театър – Ямбол и „Мокра приказка“ и „Кучето, което не може да лае“ на Илкова театър – София. Ще има и  детска работилница пред театъра.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Жоро
Жоро
12.06.2012 12:00 12:00

Заглавието е уместно при цена на билета от 12 лв..

Back to top button