Хасково

СДС-Хасково номинира за лидер Румен Христов

СДСОбщинската организация на СДС номинира Румен Христов за предстоящия избор на национален  лидер – съобщи секретарят на структурата Николай  Маринчев. Областната организация, чието ръководство тази вечер ще се срещне с Христов, засега няма конкретна номинация.

Първият тур на избора е на 8 юли, секции ще има във всички общински центрове. Право на вот имат членовете на СДС, отчели членския си внос година и половина назад – уточни Георги Шишков, председател на областната организация. В случай, че никой от кандидатите не получи необходимия брой гласове, балотажът е на 15 юли.

СДС„Представителите на Хасковска област в Националния съвет заявихме несъгласието си със споразумението за продължаване на Синята коалиция„, подчерта Шишков. „Настояваме да се проведат честни и безпристрастни избори за председател на партията! Синята номенклатура е време да направи крачка встрани”, се казва в Декларацията на областния съвет на СДС относно ценности, цели и политика на партията. Нагласата е за самостоятелно участие в следващите парламентарни избори. Хасково предлага още да се свика национален събор на СДС, който да сложи началото на нова синя вълна и партията да стане отново фактор в управлението на страната.

СДС с лице към хората” е новата политическа иницатива на областната организация. В подкрепа на демократичната общност и предприемачите в Хасковска област започна да излиза безплатно печатно издание, чийто първи брой бе представен пред медиите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Христо Руменов
Христо Руменов
12.06.2012 23:10 23:10

Браво за новата ОВЧА мериносова ВЪЛНА…………Поздравление към старото и новото СДС– благодарение на което много добре си свършиха работата ЛИКВИДАЦИОННИТЕ СЪВЕТИ и съсипаха и ликвидираха всички отрасли и предприятия в България…………..

Анонимен
Анонимен
13.06.2012 9:29 9:29

Потъва ………. големият кораб потъвааааааааа. До тук бяха. Поне след идните избори ДСБ ще обедини всички десни около себе си

Анонимен
Анонимен
13.06.2012 11:30 11:30

Лъчезар Тошев е може би единственият свестен, останал от старите времена. Ако някой трябва да стане лидер на СДС, това е той и само той.

Back to top button