Хасково

Областната честити на Бойко, оприличи го на приказен герой

Ирена УзуноваОбластната управителка на Хасково Ирена Узунова се надгърби днес доброволно със специална мисия – да честити 53-тия рожден ден на премиера. Губернаторката отиде на крака в Министерския съвет,за да изненада с нестандартен дар първия човек в държавата. Въпреки стълпотворението от министри и активисти на ГЕРБ, областната успя лично да поднесе на Борисов илюстрация по известната народна приказка „Тримата братя и златната ябълка“ като му пожела много здраве, сили и търпение.

„Посланието е, че както по-малкият брат успява да излезе на горната земя, късайки жива плът от себе си, за да храни орела, такава е и мисията на премиера – с много жертви от негова страна да ни изведе на горния, светъл свят”, така Узунова разтълкува значението на своя подарък според цитат от агенция „Фокус“.

Сред купищата дарове за премиерския рожден ден се откроиха кирка с червена панделка от министъра – хасковлия Делян Добрев,торта- магистрала с валяк и багер, а също ножичка за рязане на ленти. Сред най-оригиналните армагани за вожда на ГЕРБ бе и тигър с купа – закачка с футболния тим „Тигрите“ от Бистрица, с който тази година Борисов стана № 1 в Аматьорската лига.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.06.2012 20:59 20:59

Еба ти и плонжа,ама иначе не става,ще я пусне по пързалкатааа,я.А иначе ЧРД все пак е човешко.

Анонимен
Анонимен
14.06.2012 9:06 9:06
Back to top button