Спорт

Още един успешен турнир за гимнастичките на „Аида“

Гимнастичките на хасковския клуб „Аида“ се представиха успешно на Международния турнир по художествена гимнастика „Златна купа на Пирин“ в Благоевград.

През двата състезателни дни възпитаничките на Яна Михайлова се изявиха в различни възрасти, групи и дисциплини.

Хасковлийки спечелиха златни, сребърни и бронзови медали. Яна Александрова получи специалния приз за най-перспективна състезателка. Пресияна Стоянова стана „Мис“.

АидаКласиране на грациите от „Аида“:

Бронзов медал за Туана Камбер 2014 г. на без уред, 6то място за Ирен Мехмед 2014 г. Гимнастичките във възраст 2015 г. Калина Вълкова, Ирем Адил, Дилек Сали и Дарина Чотова останаха извън класирането, но имаха голяма конкуренция.

Във възраст 2013г.

Сребърен медал за Емма Чепинска на без уред, Четвърто място за Елис Чаглар, 10-то място за Ейлюл Ахмед. Златни медали за ансамбъла ДСВ с обръчи.

АидаВъв възраст 2012 г. на без уред: златен медал за Виктория Кьосева, сребърен медал за Кристияна Петкова, бронзов медал за Зорница Радева.

В същата възраст на топка: сребърен медал за Стефани Шопова на топка и 3та в многобоя.

Във възраст 2011 г.: златен медал за Александра Димитрова на без уред, бронзов медал на бухалки и 4-та в многобоя, сребърен медал за Хавин Исмаил на без уред, сребърен медал на бухалки и 5-та в многобоя, златен медал за Даниела Тодорова на обръч, сребърен медал на без уред и сребърен медал в многобоя, сребърен медал за Айлин Муса на топка, бронзов медал на без уред и бронзов медал в многобоя, сребърен медал за Ирем Бекир на обръч, 4-то място на без уред и 4-то място в многобоя.

АидаВъв възраст 2010 г.: сребърен медал за Наталия Митева на бухалки, сребърен медал на лента и бронзов медал в многобоя, сребърен медал за Ивет Иванова на обръч, бронзов медал на лента и 4-та в многобоя, златен медал за Даная Иванова на бухалки, сребърен медал на лента и златен медал в многобоя, златен медал за Яна Александрова на лента, златен медал на обръч и сребърен медал в многобоя.

АидаВъв възраст 2009 г.: златен медал за Маргарита Иванова на бухалки, сребърен медал на лента и сребърен медал в многобоя.

При жените бронзов медал спечели Евгения Желева на топка и завърши 4-та в многобоя.

Аида

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button