Регион

Питат Върховна касационна прокуратура за дипломата на Иво Димов

Иво ДимовКомисия за борба с корупцията и конфликт на интереси и парламентарна етика ще изпрати запитване до Върховна касационна прокуратура за това води ли се разследване за това фалшива ли е дипломата на бившия депутат от ГЕРБ и настоящ кмет на Димитровград Иво Димов. Това стана ясно на редовното заседание на комисията.

„Имаме информация, че е започнала такава проверка, но не знаем коя прокуратура се е заела с този казус“, съобщиха за Haskovo.info от парламента.

В същото време по искане на комисията от отдел „Човешки ресурси“ към Народното събрание са направили справка и не са намерили налично копие от дипломата на Димов. В сайта на Парламента обаче пише, че бившият депутат е висшист

В тази връзка членовете на Комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси и парламентарна етика  решиха да попита главния секретар на парламента как се събира информацията за депутатите, която се публикува на сайта на Народното събрание.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ББ
ББ
14.06.2012 9:30 9:30

Ще потулят май-работата с дипломата.Все пак ЦЦ назначава прок*рори.Няма я дипломата, няма проблем.Иначе Иво Димов смело я показваше-има снимки във вестниците.Гарантирано от ГЕРБ

Анонимен
Анонимен
14.06.2012 11:51 11:51

Едната калинка отвори краката стана гебе,роди и трябва да си гледа отрочето,а за тва колко е ощетена държавата и народа майната му.Другата калинка кво ли ша измисли,крака да отвори не може,ама парици да даде можее.Ха да видим ко ши стани а???

байо
байо
14.06.2012 15:25 15:25

ТОВА МОМЧЕ СИ ЛИЧИ ЧЕ НЯМА ДИПЛОМА, ПРОСТАК Е ОТ ВСЯКЪДЕ, ХАЙДЕ ДА МУ ПОМОГНЕМ ДА СИ СПОМНИ КЪДЕ МУ Е ДИПЛОМАТА, ТА ПРОСТАЦИТЕ ДА НИ ОСВОБОДЯТ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ ОТ ГЕРБ.

Николов
Николов
14.06.2012 17:26 17:26

Ами дипломата на министър Добрев.

Анонимен
Анонимен
14.06.2012 23:48 23:48

И НА ДВАМАТА ДИПЛОМИТЕ НЕ СТАВАТ ДАЖЕ И ГЪЗА СИ ДА ИЗБЪРШАТ.

гербер
гербер
15.06.2012 11:44 11:44

ЯСНО Е ЧЕ ЮНАКА НЯМА ДИПЛОМА ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ, АМА ПО- ИНТЕРЕСНО Е ДАЛИ ИМА ЗА СРЕДНО, ИЛИ НАЧЕЛО НА ГЕРБ ХАСКОВО ЗА ОБЛАСТЕН КООРДИНАТОР НЕ СА НИ НАТРЕСЛИ МОМЧЕНЦИ С ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ КАТО ХОРАТА ОТ „КВАРТАЛА“, КАТО ГО ГЛЕДАМ И ЦВЯТ СИ ИМА И АНАЛОГИЧНО ПОВЕДЕНИ КАТО БРАТЯТА РОМИ.

Мууу
Мууу
15.06.2012 12:45 12:45

Фалшива ли е, не е ли фалшива? Ами много просто може да се разбере каква е, не знам защо толкова много се протакват подобни проверки при положение, че няма нищо кой знае какво за сверяване. Тука има интереси… Ако е фалшива – да го пращат в зандана, ако е истинска – да си гледа работата.

Back to top button