Регион

Американски митничари идват на Капитан Андреево

Американски митничари пристигат в началото на март на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Служителите на Служба „Митници и гранична защита“ на САЩ ще се запознаят с организацията и ще работят съвместно с митничарите на пункта край Свиленград, както и на митническите пунктове „Пристанище Бургас“ и „Пристанище Варна“.

Агенция „Митници“ и американската служба започват проект за обмяна на опит в областта на митническия и граничния контрол, финансиран от правителството на САЩ. Американците ще предоставят аналитична подкрепа, както и ще бъдат споделени най-добри практики на двете администрации в областта на митническата дейност и контрол на сухопътни и морски граници.

Среща
Директорът на Агенция „Митници“ Петя Банкова с делегацията от Службата „Митници и гранична защита“ на САЩ

Ще бъдат проведени и поредица обучения на български митнически служители, включително и работно посещение на граничен пункт в САЩ. Двете администрации си сътрудничат активно в областта на международната търговия, митническия контрол и борбата с наркотрафика, допълват от Агенция „Митници“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.03.2024 14:37 14:37

Тези да не би да са от границата на САЩ с Мексико!

Анонимен
Анонимен
06.03.2024 9:13 9:13

Айдее Ще Спрат Трафикантите и Каналджийте и Далаверата на Митницата
Ще объркат Оборота и Рушветите на Колегите си

Сашко
Сашко
06.03.2024 11:08 11:08

Със дупето напред

Сашко
Сашко
06.03.2024 11:14 11:14

То затова сме на това дередже който минал и заминал всички са ни опъвали и затова ходим без гащи срам е да кажа че съм българин а и той не се знае какъв съм след толкова много изредени а Сега и американски митничар нашите кога са ходили на границата на Америка никога можели да ме толкова крадлив народ и да се дупем на всички затова сме челиклемета

Анонимен
Анонимен
07.03.2024 13:46 13:46

Само там не се бяха намърдали говедарските боклуци.Аман съсипаха ни държавата американските крадци.

Back to top button