Хасково

Животинският пазар пред закриване, няма приходи

Хайван пазар, архивС общо 25 хиляди лева са намалели приходите на „Общински стоков пазар“ ЕООД през 2011-та година спрямо предходната. Спадът на постъпленията от наеми е 13 000 хиляди лева, а на тези от такси за вход на животни – 12 хиляди.

Това се посочва в докладна записка на кмета Георги Иванов, с която той иска Общинският съвет да прекрати дейността на дружеството и да открие процедура по неговата ликвидация. Предложението е тя да започне от 1 юли и да приключи за 8 месеца като за ликвидатор бъде определен Митко Рудев с възнаграждение от 500 лева месечно.

Сред аргументите за закриване на животинския пазар е значителното увеличаване на загубите му, посочени в годишния счетоводен отчет на общинското дружество. Докато през 2010-та те са били хиляда лева, през миналата сумата е набъбнала на 21 хиляди.

Решение ще бъде взето на предстоящата сесия на местния паламент на 22 юни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
?????????????
?????????????
14.06.2012 21:42 21:42

kato go prodadoha togava li 6te go likvidirat?????????????

Анонимен
Анонимен
14.06.2012 23:30 23:30

estestveno

Back to top button