Спорт

Ученичка от Спортното с бронз на седмобой

Класиране, илюдтрацияНурсел Ахмед от хасковския клуб „Атлетик“ грабна бронзов медал в седмобоя на приключилото държавно първенство по лека атлетика за старша възраст в Сливен. Десетокласничката от местното Спортно училище събра общ актив от 3163 точки, които се оказаха достатъчни за третото място. Шеста в същата дисциплина се класира друга възпитаничка на клуб „Атлетик“ – Шерифе Али.

В отсъствието на контузената Галина Николова „Хеброс“ Харманли завоюва само два медала от шампионата при девойките. И двете отличия станаха притежание на Ивона Сураджиева, която се нареди трета в бягането на 100 метра с време 12.76 сек. Талантливата лекоатлетка остана само на 3 см от сребърния медал в скока на дължина, където записа постижение от 5,62 метра от втори опит. Шампионка стана Дейзи Иса от клуб „Чендини“с 5,83 м.

При юношите Добромир Георгиев от „Хеброс“ завоюва сребро в скока на дължина с 6,85 м. От хасковлии най-добре се представи Иван Вълков с 8-мо място на копие.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button