Хасково

Приемат номинации за отличията в образованието и културата в Хасково

Приемат се номинации за отличията в областта на образованието и културата в Хасково, съобщават от общината.

Мотивираните предложения „За заслуги към образованието и културното дело“ се приемат до 15 март. Предложенията се правят по категории, придружени с документи и автобиографични данни за номинирания. Те следва да са изготвени за учители – от педагогическите съвети на училищата, от граждански и професионални сдружения и инициативни комитети, а за културни деятели – от професионални колективи, от граждански и професионални сдружения и инициативни комитети.

Съгласно Статута на отличието „За заслуги към образованието и културното дело“ до 25 март културните институти и организации могат да подават своите предложения за членове в състава на Експертната комисия за определяне на отличията в областта на културата.

Във връзка със Статута на наградата „Ученик на годината“ номинациите се изготвят от директорите на училища след решение на педагогическия съвет и се приемат до 17 май. Наградата „Ученик на годината“ се присъжда на ученици с високи постижения в областта на науката, изкуствата и спорта за периода от месец май на предходната година до момента на номинацията.

Всички предложения и номинации се подават в деловодството на Община Хасково или на ел. поща: delovodstvo@haskovo.bg.

Статут за отличие За заслуги към образованието и културното дело – 2024

Статут Ученик на годината 2024

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button