Хасково

Завлякоха хасковлийка с 26 000 лв. в измама с гръмнал бойлер и пари за лечение

86-годишна жена от Хасково е дала вчера спестяванията си на телефонни измамници, съобщават от областната дирекция на МВР.

В 19:30 часа тя е сигнализирала, че около 13 часа е получила обаждане на домашния си телефон. С нея уж се свързала внучката й, която живеела в Германия с дъщеря й. Момичето казало, че бойлерът им гръмнал и майка й пострадала с очите, като е възможно да ослепее.

В този момент слушалката била взета от мъж, представил се за доктор. Той заявил, че трябва да се направи операция, която струва 300 000 евро. Възрастната жена казала, че има само 26 000 лева, за които мнимият лекар уточнил, че ще стигнат за лещи на очите.

След като разбрал къде живее пенсионерката й казал да слезе и да предаде парите на жена, която ще изпрати. Малко по-късно старицата предала парите пред дома си на улица „Липа“ на пълна жена с кестенява коса на около 30 – 40-годишна възраст.

Продължава издирването на измамниците.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бай Ганю
Бай Ганю
12.03.2024 13:33 13:33

На тия дърти куфилници да им се намалят пенсиите на максимум 70лв,те из без това пак си живеят като скотове и събират пачки в дюшеците да ги дадат на някой м@ нг@л

Back to top button