Регион

Издирват шофьор, блъснал велосипедист в Свиленград

71-годишен велосипедист е пострадал вчера при пътен инцидент в Свиленград, съобщават от полицията.

В 8 часа на булевард „България“ той е бил ударен от автомобил, който е напуснал местопроизшествието и се издирва. Възрастният мъж е прегледан в спешното отделение и е освободен за домашно лечение.

В стамболовското село Балкан е заловено неправоспособно момче с нерегистриран мотопед. В Димитровград и на ГКПП „Капитан Андреево“ са спрени автомобили с прекратена регистрация. В село Ябълково е хванат пловдивчанин, чиято кола е без застраховка „Гражданска отговорност“.

Вчера на улица „Георги Кирков“ в Хасково е станала верижна катастрофа с три коли с материални щети. Дрегерът на 55-годишния виновен водач е отчел 2.35 промила алкохол. Отказал е кръвна проба. Не е задържан поради здравословни причини.

Свиленградските полицаи са арестували на автомагистрала „Марица“ 30-годишен турски водач на товарно Пежо, който е шофирал след употреба на метамфетамин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button