Хасково

128 първокласници посреща ОУ „Христо Смирненски“ тази година

Денят на отворените вратиДен на отворените врати за всички малчугани, които на есен ще прекрачат за първи път училищния праг организира днес ОУ „Христо Смирненски“.

Всички записани 128 деца днес се потопиха в приказния свят на ученето. Малчуганите рисуваха и апликираха в работилницата на Снежанка и седемте джуджета, пяха в музикалния кабинет с Хензел и Гретел, състезаваха се във физкултурния салон с котарака в чизми, а в компютърния кабинет Красавицата и Звярът ги запознаха с други приказни герои.
Такапървокласници видяха какво ги очаква на есен и разбраха, че в школото ученето и забавлението вървят ръка за ръка.

Денят на отворените врати„Първокласниците тази година са разпределени в пет паралелки. Две седмици вече връщам родители, желаещи да запишат децата си при нас, но за съжаление материалната база на училището не позволява да разкрием още една паралелка“, каза за Haskovo.info директорът Венко Точевски.  

ази година родителите на 100 от новоприетите първокласници са предпочели целодневната организация на обучение. Такава има и във втори и трети клас. В тази връзка ръководството на училището е започнало ремонт на столовата. „Очакваме минимум 150 деца да се хранят тук, искаме да им е приятно, а родителите да са спокойни“, коментира Точевски.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мира
Мира
21.06.2012 11:10 11:10

Елитното училище Хр. Смирненски отваря врати за първокласниците за 1 ден. Други, приемани за неелитни, правят лятна занималня за бъдещи първокласници за около два месеца през периода юни- септември

Back to top button