Спорт

Димитровград с класика в Трета лига, ОФК „Хасково“ с нова победа в областната група

Футболистите на Димитровград постигнаха домакинска победа с 3:0 над втория отбор на „Берое“ (Стара Загора) в Трета лига.

Първата част завърши 0:0, но димитровградчани бяха оставили всичко за след почивката, когато на два пъти се разписа Дамян Чаушев, а веднъж точен беше Даниел Йовчев.

Димитровград е пети във временното класиране с 43 точки. Днес първите два отбора Несебър и „Спартак“ (Пловдив) записаха равенства и имат по 59 точки. В неделя е срещата между втория отбор на „Локомотив“ (Пловдив) и „Саяна Хасково“, който при успех може да се изравни с водачите.

ФутболВ следващия кръг на 23 март от 15 часа е регионалното дерби между „Саяна Хасково“ и Димитровград.

В областната група ОФК „Хасково“ постигна нов успех, побеждавайки като гост „Любимец 2018“ с 5:2 – по два пъти се разписаха Кирчо Крумов и Павел Кочев, а веднъж Иван Калинов.

ФК „Харманли“ се наложи при визитата си на „Върбица“ (Бенковски) с 2:0, а лидерът Свиленград записа 9:0 срещу дубъла на „Саяна“. Останалите срещи от кръга са в неделя.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button