Хасково

Експерти разясниха санирането на среща в Хасково

ОИЦ - Хасково
ОБЛАСТЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР – ХАСКОВО ПРОВЕДЕ ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МЕСТНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ, СДРУЖЕНИЯ НА СОБСТВЕНИЦИ НА ЖИЛИЩА И ГРАЖДАНИ ОТ ОБЩИНА ХАСКОВО

ОИЦ - ХасковоНа 21 юни 2012 г., Областен информационен център – Хасково проведе информационна среща в община Хасково на тема: „Популяризиране на отворени схеми по Оперативните програми, съфинансирани от Структурните и Кохезионния фондове (СКФ) на ЕС“. 

На срещата, г-н Румен Джаров – експерт в дирекция „Жилищна политика“ на МРРБ, представи Проект „Енергийно обновяване на българските домове“, който се финансира по схема BG161PO001/1.2-01/2011 “Подкрепа за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради“ от Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013 г. Проектът цели осигуряването на по-добри условия на живот за гражданите в многофамилни жилищни сгради в градските центрове чрез повишаване на качеството на жизнената среда и изпълнение на мерки за енергийна ефективност. Той обхваща 36 градски центрове и продължителността му е три години (2012-2015 г.). 

Присъстващи на срещата бяха представители на сдруженията на собственици на жилища,  местната власт и граждани от община Хасково, с цел запознаване с условията на програмата и насърчаване на участието на потенциалните бенефициенти.
Проект „Изграждане и функциониране на областен информационен център в община Хасково“ по договор № BG161РО002-3.3.02-0001-С0001 се осъществява с финансовата подкрепа на ОП  „Техническа помощ“, съфинансирана от ЕС чрез ЕФРР.

За повече подробности вижте презентацията

ОИЦ - Хасково

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button