Хасково

8 пострадаха при катастрофи в Хасково и на Е-80 за ден

КАТ, илюстрацияДве катастрофи с осем ранени са станали вчера в Хасково и на международния път за Турция край село Динево, съобщиха за Haskovo.info от Областната дирекция на МВР.

Около 16 часа близо до разклона за Динево 28-годишен шофьор от Любимец тръгнал да изпреварва на ляв завой с ограничена видимост. Фолксвагенът му се ударил челно в идващ насреща Фиат, управляван от 68-годишен германец. Пострадали са четирима пътници в българската кола – две момичета на 16 и 18 години, момче на 21 години и жена на 62 години.

Вторият инцидент е предизвикан от пиян шофьор около 23 часа на бул. „България“. 33-годишният мъж предприел завой надясно с Тойотата си и се ударил в Опел, шофиран от 34-годишен хасковлия. При удара са пострадали двамата шофьори и две пътнички – по една от всеки автомобил. Тестът с дрегер е отчел 0,79 промила алкохол в кръвта на шофьора на японската кола.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button