Хасково

БСП – Хасково събра над 2000 подписа за референдум за АЕЦ Белене

Станишев обяви намерението за подписка в Хасково, архивНад 2 000 подписа събра БСП – Хасково в подкрепа на искането за референдум за АЕЦ Белене, съобщават от местната структура. Това обаче не е окончателният брой на парафите, тъй като към тази цифра ще бъдат прибавени подписите събрани и от неправителствени организации.

Събирането на подписи продължава и през юли, допълват от БСП – Хасокво. В национален мащаб събраните до момента подписи са 180 000 подписа.

Haskovo.info припомни, че лидерът на БСП Сергей Станишев обяви намерението за иницииране на референдум за АЕЦ Белене в края на април при гостуването си в Хасково. Тогава Станишев заяви, че за 20 години това е единственият модерен проект, който гарантира бъдещето на ядрената енергетика, енергийната ни независимост и сигурност и бе категоричен, че БСП ще събере необходимите 500 000 подписа за провеждане на референдум, за да могат хората да се произнесат по въпроса са АЕЦ „Белене“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
махлен
махлен
25.06.2012 15:14 15:14

Само така! Половината подписи бяха събрани за по-малко от 3 седмици! Нека спрем тази диктатура, водена от правителството на ГЕРБ и върнем обратно демокрацията в България. Без битка, няма победа!

Back to top button