Външни публикации

Нов и различен – хипермаркет „Хаско“ предлага качество, местни продукти и приятно изживяване

Новият и различен хипермаркет "Хаско" беше открит с концерт на Михаела Маринова

20 000 артикула на търговска площ от 1 300 кв. метра очакват хасковлии в новия и различен хипермаркет „Хаско“. Той се намира на ул. „Дунав“ 19 и е първият от веригата, която предстои да се развива в цялата страна.

Горди сме, че поставяме началото на една по-различна концепция, която включва предимства за регионалните производители, винаги качествени продукти и агресивни промоции за нашите клиенти, каза собственикът на магазина Дянко Дечев по време на официалното откриване. Лентата прерязаха заедно с кмета на Хасково Станислав Дечев, който пък допълни, че Хасково е открит за инвестиции.

Новият хипермаркет в града е уникален с това, че освен огромното разнообразие от хранителни и нехранителни стоки ще предлага произведен на място хляб в собствена пекарна, топла храна за вкъщи, приготвена от екип от 25 готвачи, прясно и качествено българско месо, както и витрина с прясна риба и морски дарове.

Магазинът разполага и с щанд за домашни потреби и дребна техника, щанд за козметика и всичко, което клиентите биха намерели в един добър хипермаркет.

Това не е просто магазин, това е символ на иновация, качество и най-вече грижа за здравето на хората. Мисията на „Хаско“ е да предоставя на своите клиенти висококачествени и здравословни продукти на най-добрата цена. Във всяка част на този уникален хипермаркет човек може да открие по нещо за себе си, коментираха пък гостите на официалното откриване.

„Хаско“ е собственост на местна компания, в него ще работят 80 души, а общата площ на обекта заедно с обслужващите помещения е 4 000 кв.м.

Магазинът ще работи всеки ден от 7 до 21 часа, а към него вече е отворено и кафе „Теферич“, където очакват клиенти от 7 до 23:30 часа.

Хипермаркет „Хаско“ беше открит с пищно шоу и концерт на поп звездата Михаела Маринова.

Back to top button