Хасково

Шофьор блъсна баба на заден ход, още трима пострадаха при катастрофи

КАТЧетирима души са пострадали при катастрофи в Хасковска област вчера, съобщават от Областната дирекция на МВР.

85-годишна жена е с фрактура, след като около 9:30 часа била блъсната от лек автомобил Хундай в Димитровград. 61-годишният шофьор излизал на заден ход, но не видял старицата и я блъснал. Тя е настанена в болницата в града без опасност за живота.

Отнето предимство е причинило катастрофа в село Добрич. Инцидентът е станал в 15:30 часа, когато 30-годишен водач на товарен автомобил Мерцедес не е спрял и е отнел предимството на движещ се по път с предимство лек автомобил Дайхатсу, управляван от 77-годишен мъж от село Клокотница. Пострадали са шофьорът на леката кола и спътничката му – 76-годишна жена. Няма опасност за живота им.

Два часа по-късно на пътя Тополовград – село Княжево 51-годишен димитровградчанин не съобразил скоростта на Лексус-а си с неравностите по шосето и излязъл от него като се спрял в канавката. При катастрофата е пострадала 51-годишната му спътничка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button