Хасково

Вълкан и Лилия от „Гранд“ спечелиха купа №100 за клуба

КСТ ГрандТанцовата двойка Вълкан Дечев и Лилия Петрова на КСТ „Гранд“ спечелиха трето място  на Открития турнир по спортни танци „Купа Несебър 2012“, съобщиха треньорите Павлина Вълчева и Николай Манолов.

Вълкан и Лилия се състезаваха в клас 18С и само 1 точка не им достигна, за да преминат в по-горния клас – 18B.
Това можеше да стане само ако бяха станали първи, коментира Николай Манолов.

КСТ ГрандВъпреки това завоюваното от младежите трето място донесе на хасковския клуб по спортни танци 100-тния трофей. „Участвали сме в много състезания, където поради липса на пари не сме получавали купи, но от местата, от които сме вземали вече имаме 100“, уточни Павлина Вълчева.

Клуб по спортни танци „Гранд“ ще закрие символично танцовия сезон на 5 юли с концерт в залата на ДНА. С това обаче тренировките залата не приключват. Любослав Стоев и Мирослава Дойчева ще се готвят усилено за световното в Унгария през септември. Haskovo.info припомня, че те извоюваха това право като се класираха втори на Държавния шампионат през март.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button