Хасково

Община Хасково ще сключва рамково споразумение за 3 млн. лв.

Обществена поръчка за сключване на рамково споразумение за предоставяне на услуги по инвестиционно проектиране на мрежи и съоръжения по улична, пътна и водопроводна инфраструктура, както и извършване на авторски надзор по време на строителството обявиха от Община Хасково.

Предвижда се сключване на споразумение с до 5 потенциални изпълнители за извършване на дейностите, възлагани с конкретни договори.

Конкретните поръчки ще се възлагат след провеждане на вътрешен конкурентен избор – отправяне на писмена покана до всички страни по него с посочване на конкретните дейности, обект и обхват на изпълнение по съответния договор, както и въз основа на определения критерий, показателите и методиката за оценка на офертите, посочват от кметството.

Сключването на отделните договори по рамковото споразумение и финансирането за изпълнението на поръчката ще се осъществява за период от 4 години. От общината ще конкретизират обема, конкретния обхват, срока за изпълнение при възлагане на всеки отделен договор.

Прогнозната стойност на поръчката е 3 милиона лева без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 24 април.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мима
Мима
26.03.2024 8:53 8:53

АтаСтрой както винаги..

Иванова
Иванова
26.03.2024 9:21 9:21

Къде Ви е надзора за ремонта на ДГ ОСМИ МАРТ. 400 дни ремонт до КОГА ?????

Back to top button