Хасково

Доживотен затвор за убийството в Тракиец

Гюрсел МюмюнДоживотен затвор получи 44-годишният Гюрсел Мюмюн от село Тракиец за убийството на приятеля си Митко Христов от село Сираково. Това постанови днес тричленен състав на Хасковския окръжен съд с председател Боряна Бончева, съобщи за Haskovo.info прокурорът по делото Георги Гешев.

Припомняме, че трупът на Митко Христов бе открит в края на 2011 година в мочурище край село Тракиец. След като няколко дни не се прибрал в къщи полицията започна да издирва мъжа. Униформените установили, че Митко Христов е бил в дома на Гюрсел Мюмюн. След двудневен запой между двамата възникнал скандал. Обвиняемият нанесъл множество удари с ръце и крака по главата и тялото на госта си и продължил да пие.

Станал неконтролируем и нанесъл още един побой на приятеля си, вследствие на което той починал. След това Гюрсел Мюмюн изхвърлил трупа в мочурище на около километър от селото. 

Хасковският окръжен съд определи още Гюрсел Мюмюн да заплати кръвнина в размер на 75 000 лева на майката на Митко Христов. 

Решението подлежи на обжалване в 15-дневен срок пред Апелативен съд – Пловдив.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button