Хасково

Мастит адвокат и бивш областен бранят подсъдим за изнасилване и убийство

Младен Младенов, архивАдвокат Марин Марковски и бившият областен управител на Хасково Георги Зарчев са защитниците на подсъдимия за изнасилването и убийството на 78-годишната Милка Стефанова от село Корен. Самият Младен Младенов е признал стореното и днес защитата му поиска делото да се гледа по съкратеното производство.

31-годишният Младен беше задържан в края на април миналата година. Според обвинението той е изнасилил възрастната жена в дома й няколко дни по-рано, след като преди това я пребил. По-късно жената е починала. Същата вечер мъжът бил в компания на приятели, към която се присъединил след извършеното престъпление.

Днес в залата близките на жертвата – общо 7 дъщери и синове създадоха суматоха, тъй като нямаха адвокат и се наложи сами да се представляват пред съда. Те поискаха кръвнина от по 10 000 лева на човек – общо 70 000 лева, но не пожелаха да бъдат конституирани като частни обвинители.

След разпит на свидетелите и приемането на експертизите петорният състав на Окръжен съд Хасково отложи делото за септември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button