Хасково

Арестуваха в Хасково турчин, купил 8 кг. марихуана от двама в София

54-годишен турски гражданин, издирван от полицията за дрога е задържан вчера в Хасково, съобщават от МВР.

Служители от сектор „Наркотици“ в Главна дирекция „Национална полиция“ са задържали в София голямо количество дрога, предназначено за разпространение в столицата. В момент на сделка са задържани двама мъже, а малко по-късно в Хасково е арестуван и техният клиент – турският гражданин.

Минути след осъществена наркосделка в района на хипермаркет на булевард „Цариградско шосе“ са задържани двамата мъже на 36 и 30 години, които са криминално проявени и вече осъждани.

КанабисТурчинът успял да избяга с автомобила си, който малко по-късно изоставил в района на ж.к. „Дружба“. При извършения на място оглед криминалистите открили в близост и изхвърлен платнен сак с 8 кг. марихуана, разпределени в 16 пакета.

В хода на полицейската операция са се включили и служители на ОДМВР – Хасково, които са засекли издирвания мъж на територията на областния град. Той е арестуван и е конвоиран до ГДНП.

След доклад на материалите в Софийската градска прокуратура тримата мъже са привлечени в качеството на обвиняеми и са задържани до 72 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Якия
Якия
30.03.2024 14:36 14:36

Язък! Сега ченгетата ще изпушат тревата на хората…

Back to top button