Хасково

„Лада“ се натресе в стълб, пострада сестрата на шофьора

КатастрофатаТежка катастрофа стана тази сутрин по пътя за квартал Болярово. Около 9.40 часа лек автомобил „Лада“ 1500  се блъсна челно в стълб от уличното осветление.

Поради движение с несъобразена скорост 64-годишният шофьор от хасковското село Боян Ботево загубил контрол над управлението и колата излязла от платното, след което се забила в електрически стълб.

При удара е пострадала возещата се в автомобила 59-годишна сестра на шофьора, която била откарана от екип на „Спешна помощ“ за преглед в болницата. Жената е със счупен десен крак, но без опасност за живота – съобщиха за Haskovo.info от областната дирекция на полицията.

На местопроизшествието не са открити следи от спирачен път. На водача е съставен акт за шофиране с несъобразена скорост.

Катастрофата Катастрофата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
aaa
aaa
03.07.2012 18:26 18:26

Така е направиха път да се изтрепят хората. Толкова ли едни мантинели не можаха да сложат…?

koi
koi
04.07.2012 10:22 10:22

Доста подробна е статията… с имена и т.н. А вчерашното ПТП със софийската кола и военния камион… името на шофьора на леката кола го няма…

Back to top button