Хасково

Двама мъже ранени при катастрофи

полицейска кола, илюстрация53-годишен шофьор на „Опел Астра“ пострада вчера при катастрофа на кръстовището между улиците „Мадара” и ”Георги Бенковски” в областния град. Рано сутринта хасковлията пътувал по улица „Мадара“ с лекия си автомобил, когато внезапно 54-годишен силистренец с „Форд Ескорт“ нарушил правилника, навлязъл в кръстовището и блъснал „Опела“.

От удара неговият шофьор получил натъртвания по тялото, но след преглед в болницата бил освободен за домашно лечение. Причина за катастрофата е неспазване на предимство от страна на силистренеца – уточниха от полицията.

77-годишен велосипедист от Свиленград също пострада вчера при катастрофа. Той бил блъснат на улица „Волгоград“ от 70-годишен шофьор на товарен автомобил „Мерцедес”, който при задминаване го закачил странично.

Колоездачът се отървал със счупена ключица и след преглед в „Спешна помощ“ бил освободен за домашно лечение. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button