Хасково

Полицията се хвали:Бихме журналистите

ТурнираПолицейските служители логично окупираха призовите места и обраха всички награди в индивидуалната и отборната надпревара по стрелба, в която мериха сили с местните журналисти и военослужещи. Традиционното състезание на стрелбище „Диана“ бе организирано в навечерието на професионалния празник на МВР-5 юли.

В отборното надстрелване с пистолет най-точен мерник показа тимът на Специализираните полицейски сили при ОДМВР-Хасково /СПС/, на 2-ро място се класираха служителите на СОД-ОДМВР-Хасково, а на трето – агентите от местния ДАНС. По регламент всеки отборен стрелец имаше право на 3 контроли и 8 поредни състезателни изстрела.

ТурнираПрофесионалистите от полицията не оставиха никакъв шанс на пишещите братя и сестри и в индивидуалната надпревара. Най-добър в стрелбата с „Макаров“ от 25 метра се оказа Николай Николов от СПС, който събра 72 точки в крайно оспорваната колегиална надпревара.

Веднага след спецполицая само с точка по-малко се нареди Иван Петков от СОД, а утешителното трето място отново бе за професионалист в бранша – Адам Адамов от СПС с 69 точки. „Въпреки големия си ентусиазъм медиите загубиха славно“ – гордо обобщават от полицията в ежедневния си бюлетин. Това със сигурност се дължи на факта, че едва трима представители на четвъртата власт в Хасково се престрашиха да заменят камерата или микрофона с пистолет.

ТурнираВсе пак представянето бе ако не равностойно, то достойно. Георги Христов от „Хасково нет“ демонстрира най-точно око в гилдията и събра най-голям сбор точки – 36. Димитър Димитров от телевизия „Рекординг“ се изстреля на 2-ро място с 29 точки, а третото утешително място бе за фоторепортера Ники Матанов с 13 точки. „Остава им успокоението, че ежедневието им е сигурните ръце на добре стрелящите полицаи“ – коментираха близки до тях. Грамотите на победителите връчи шефът на отдел „Охранителна полиция“ комисар Ангел Цанков. За пищещите и военните, които също си тръгнаха с пръст в уста, остана надеждата за скорошен реванш.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button