Спорт

„Саяна“ победи Сливен, равенство и благотворителност на стадиона в Димитровград

Футболистите на „Саяна Хасково“ и Димитровград изиграха поредните си силни мачове в първенството на Трета лига.

Хасковлии се наложиха като гости на Сливен с 1:0 след гол на Костадин Пеев. Димитровградчани пък завършиха 1:1 с един от лидерите в първенството – отбора на Несебър. За домакините се разписа Атанас Йорданов.

„Саяна“ е трети във временното класиране с 63 точки, колкото им и втория Несебър, а първи е „Спартак“ (Пловдив) с 65 т. Димитровград е пети с 45 точки.

В следващия кръг на 3 април от 17 часа „Саяна Хасково“ посреща „Секирово“ (Раковски), а Димитровград гостува на „Сокол“ (Марково).

ФутболФК „Димитровград 1947“ се включи в благотворителната кампания в помощ на учителя Живко Русев, който се бори с онкологично заболяване и има нужда от средства за лечение. По време на детски футболен турнир и на мача на мъжкия отбор беше поставена дарителска кутия.

Дарителска сметка:

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК
BG81UNCR70001525664179
BIC UNCRBGSF
Живко Колев Русев

Дарителска акция стартира за учителя Живко Русев в Димитровград

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button