Регион

Търсят 20 митничари, дават 600 лева заплата

Митница СвиленградКонкурс за 20 инспектори, желаещи да работят в Митница Свиленград, обяви Агенция „Митници“. Желаещите трябва да са с висше образование. Професионален опит не се изисква. Кандидат – митничарите  трябва да владеят на много добро ниво чужд език, да имат компютърна грамотност, да са комуникативни и да умеят да работят в екип.

Конкурсът ще премине на два етапа – тест за професионална компетентност и психологическа пригодност и интервю.

Документите за кандидатстване трябва да бъдат представени до 13 юли в управлението на Митница Свиленград.

Митническите инспектори ще осъществяват надзор и контрол на стоки, превозни средства, лица и придружаващите ги документи, ще инспектират преминаващите пътни превозни средства, ще  прилагат мерки за контрол за защита на права върху интелектуалната собственост и противодействие на незаконния трафик на наркотични вещества и прекурсори, оръжия и изделия и технологии с възможна двойна употреба.

Основната заплата за тази длъжност е 600 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
gggg
gggg
04.07.2012 14:51 14:51

ooo ne se varzvaite hora vsi4ko e izmamno i naglaseno v tazi instituciq izob6to ne si pravete truda da opitvate po 4esniq i redoven na4in nqma smisal ama nikakav ne 4e vi obezk*rajavam no sam opitval mnogo pati i go znam ot li4en opit.

monk
monk
04.07.2012 21:33 21:33

абсолютно си прав, в тази система всичко е нагласено. и аз го казвам от личен опит. а когато на теста им кажеш, че съдебната система, полицията и другите институции са прогнили от корупция те изкарват че си подкупен ( или както шефа им каза че имаш „контрапродуктивно“ поведение ).
смешници!!!
трябва европейци да дойдат митничари, иначе все така ще си върви

Back to top button