Хасково

Наградиха с благодарност полицаите-спасители в Бисер

Наводнението в Бисер39 полицейски служители бяха отличени за добрата си работа от директора на Областната полицейска дирекция в Хасково комисар Петьо Петров по случай утрешния професионален празник на МВР.

19 от служителите са с „Писмена похвала“, а останалите 20 – с „Обявяване на благодарност“. Сред тях са и 8 полицаи от Районно управление – Харманли, които денонощно участваха в спасителните операции в наводненото през февруари харманлийско село Бисер. Това са инспектор Владимир Демирев, главен полицай Петър Христов, главен полицай Христо Стоянов, главен полицай Петьо Аракшиев,главен полицай Янко Чончев, инспектор Атанас Джелепов, главен полицай Иван Банков и полицай Данаил Андонов.

Здраве, бодрост и професионални успехи пожела комисар Петьо Петров на униформените от областта в поздравлението си към тях по случай 5 юли. Разкриваемостта на престъпленията на територията на хасковската полицейска дирекция надхвърля 37%, което е над средното за страната – отчетоха оттам в навечерието на професионалния празник на МВР.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ихаааааа
ихаааааа
04.07.2012 20:23 20:23

браво, само така! Радост за гейчето нека има и да вземе да живне малко, че само със злоба не става

Back to top button