Хасково

Пиян се заби в дърво и мантинела на „Лебеда“ в Хасково

Шестима мъже са задържани през последните дни в Хасковска област за шофиране в нетрезво състояние, съобщават от полицията.

В петък в Хасково са арестувани двама от тях. 36-годишен мъж е загубил контрол върху Опела си и се е ударил в дърво и мантинела на кръстовището между булевардите „Стефан Стамболов“ и „България“ край площад „Лебеда“. Дрегерът му е отчел 1.35 промила алкохол.

22-годишен от чирпанското село Целина пък е карал колата си след употреба на амфетамин и метамфетамин.

На следващия ден са задържани още трима нарушители. В харманлийския арест е бил водач на 36 г., заловен да управлява мотопед без регистрационен номер. При справка се изяснило, че е неправоспособен, а книжката му е отнета след влязло в сила наказателно постановление.

В Свиленград и Симеоновград са били заловени двама, шофиращи с дрога. Техническото средство на 23-годишен свиленградчанин показало употреба на кокаин, а това на 20-годишен симеоновградчанин – на метамфетамин.

Вчера 34-годишен мъж от Харманли е проверен с леката си кола Сузуки. Тестът му за дрога е отчел наличие на амфетамин и метамфетамин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button