Спорт

Хасковлия ще се бори на европейското в Полша

борба, архивВъзпитаникът на хасковския клуб „Ангел войвода“ Енгин Исмаил ще се състезава на предстоящото европейско първенство по борба за кадети. Най-престижният форум на Стария континент стартира на 17 юли, а негов домакин е полският град Катовице.

Енгин заслужи правото да се бори на шампионата в категория 69 кг след като премина успешно контролните преборвания в Сливен, където окончателно бе определен съставът на кадетите ни.

Сред избраниците на треньора Рахмат Сукра за европейското са и двама от най-големите таланти на клуб по борба „Димитровград“ – Микяй Наим, който ще се състезава в категория 46 кг, и Димитър Иванов в категория 50 кг.

Утре в Сливен ще се проведат преборванията при кадетките, които окончателно трябва да определят кои от тях ще ни представят на европейското в Полша.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Rolex
Rolex
05.07.2012 20:30 20:30

Браво най-после една хубава новина за този отмираш в Хасково спорт . Успех !

iliyaz
iliyaz
07.07.2012 19:53 19:53

Allah da ti pomogne insAllah amin-Engin kardesim-Rabbime dua et,Allahi unutanlardan olma ,,O,,-da seni unutmaz,insAllah dano spe4eli6 , uspeh Engin

ozzy
ozzy
08.07.2012 9:22 9:22

Bravo moeto mom4e samo taka…Sma4kai gi tam

Back to top button