Хасково

Тракийското дружество награди стопанки на райски градини

награждаванетоКонкурс „Моята градина и тераса- моят зелен цветен рай“ отчете Тракийското дружество „Георги Сапунаров“ в Хасково. Над 50 членове и симпатизанти на дружеството изпратиха снимки на отглежданите от тях цветя в двора, на вилата или на терасата.

Затрудненото в избора си жури все пак реши да отличи Маноела Запрянова, Анета Георгиева, Руска Караджова, Радка Митева и Румяна Владева. Председателят на дружеството Кирил Сарджев им връчи грамоти, оригинални кашпи и разбира се букети от свежи цветя. Любителките на най-красивото хоби споделиха тайни за добре гледани цветя през всички сезони.

С този конкурс тракийци се присъединиха към инициативата на община Хасково за отбелязване на 120 –та годишнина от модерното озеленяване на града, чиято кулминация е през есента.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button