Регион

Шестима биха и ограбиха жител на Маслиново

Полиция, илюстрацияШестима младежи от Димитровград, Симеоновград и Стара Загора на възраст от 17 до 26 години са задържани за побой и грабеж, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

Вчера сутринта те нападнали в дома му 44-годишен жител на село Маслиново като влезли през тераса на къщата. Докато собственикът спял, нападателите му хвърлили завивка на главата, нанесли му удари по лицето и го разпитали къде държи парите и ценностите си.

От кутия за шах нападателите задигнали 1 300 лева, 2 златни турски лири, златен пръстен с червен камък и златен синджир с медальон с форма на цвете. Общото тегло на откраднатото злато е около 40 грама.

С помощта на своя съседка пострадалият подал сигнал на тел. 112, след което е транспортиран в хасковската болница с разкъсване на лявата скула, прегледан е и освободен за домашно лечение.

След получаване на сигнала пристигналата на място оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието и открила отпечатъци, което довело да разкриване на извършителите.

Всички задържани мъже са познати с множеството си прояви за грабежи, кражби, изнасилване. В тях криминалистите от Хасково открили половината от откраднатите пари и всички златни накити, предмет на престъплението.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button