Хасково

БСП по адрес на ГЕРБ: 36 месеца бездействие и социална нестабилност

Емилия МаслароваС 16% са се увеличили домакинствата, които живеят в бедност по време на 3-годишното управлени на ГЕРБ. Раждаемостта е паднала с 13%. Броят на заетите лица е намален с над 400 хиляди, а на осигурените- със 110 хиляди. В абсолютен размер безработните са се увеличили с 200 хиляди, работните места са 300 хиляди по-малко.

Тези данни съобщи пред медии в Хасково народният представител от „Коалиция за България” Емилия Масларова. Равносметката обещано-изпълнено е озаглавена „Правителството на ГЕРБ – 36 месеца бездействие и социална нестабилност“.

Това е първото правителство, при което има реално намаление на пенсиите, през последните 5 месеца още 17 хиляди души са напуснали страната, допълни тя.

Твърде много са обещанията на ГЕРБ в техния антикиризисен план, доста обаче останаха неизпълнение. След 3- години във властта ГЕРБ все още не могат да разберат, че понякога и те трябва да поемат вината, обобщи Масларова.

Ще искаме цялостно преразглеждане на държавния бюджет, без да се насърчава потреблението, няма как да развиват производство и услуги. Ще предложим корекции за бюджет 2013 , който да стимулира икономиката, каза депутатът. 

Над 13 хиляди подписа в подкрепа на проекта „Белене“ са събрани досега в Хасковска област, половината са в община Хасково, информира председателат на общинската организация на БСП Иван Станчев. 14 мобилни групи от млади хора приканват хората да се подписват под искането за референдум, в Хасково са уредени 6 пункта на оживени места. Целта е до 28 юли, когато е националният събор на Бузлуджа, подписката да е успешно приключила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Георги Христов
Георги Христов
06.07.2012 19:57 19:57

В гр. Харманли въобще няма никаква организация за това – а напоследък срещнах доста граждани които се лутаха и питаха къде има такава подписка в града за да се подпишат. С една дума несериозна работа от страна на организаторите….

няма вече балами
няма вече балами
06.07.2012 20:17 20:17

Другарко Масларова,аз като останах без работа при управлението на ГРОБ,вие от БСП що не ме защитихте,ма?От един дол дренки сте всичките,мафиоти мрьсни.

aaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaa
07.07.2012 10:40 10:40

АБЕ ТО ХУБАВО ДА СЕ КРИТИКУВА,АМА ТОЧНО ТАЗИ ЛИ ЩЕ ГИ КРИТИКУВА!!!?ТАЗИ КОЯТО ОКРАДЕ СУМА ТИ НАРОДНИ ПАРИ,ТАЗИ КОЯТО ОСВЕН ДА ГОВОРИ САМО ГЛУПОСТИ И ДА СЕ ЧУДИ С КОГО ДА СИ ГО ТУРИ В ДЪРТАТА КОШНИЦА,А ДА ВИДИТЕ ТАЗИ КАКВА КЪЩА ИМА,АМА С КАКВИ ЛИ ПАРИ Е НАПРАВЕНА!?ЕМИ БСП НА НИКОЙ ДА НЕ СЕ СЪРДЯТ ЧЕ СЕ СРИНАХА.ДОКАТО ПРАВЯТ КОАЛИЦИИ С ТУРЦИ,КРАДЛИВИ ЦАРОВЕ,И ДОКАТО СЕ ПОКАЗВАТ ПО МЕДИИТЕ ЕЙ ТАКИВА КАТО ТАЗИ,НИЩО ДОБРО НЕ ГИ ОЧАКВА.

Анонимен
Анонимен
07.07.2012 22:40 22:40

МАМА БКП СЕ КАРА НА ДЕТЕНЦЕТО ГЕРБЧО ДА НЕ КРАДЕ ПОВЕЧЕ ОТ МАМА,ЧЕ ЧИЧКО БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГИ ИЗРИТА ОТ КЪЩАТА НА БИГ БРАДЪР

Back to top button