Хасково

Джип закъса в река, ечемичена нива се самозапали

ПожарнаДжип „Ленд Ровър“ е закъсал във водите на река в местността „Леските“ край Маджарово, съобщават от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Инцидентът е станал в събота около 13:20 часа. Шофьорът на возилото, което било пълно с пътници, опитал да прекоси реката, но не успял. След подаден сигнал на телефон 112, пожарникарите от Маджарово са помогнали на бедстващите и са ги извели от реката. 

През уикенда огнеборците са гасили пожар в ечемичена нива  в любимешкото село Лозен. Причината за инцидента е самозапалване. Изгорели са 500 кв.м. ечемик. 

В събота се е подпалил и компютър в офис в Хасково на ул. „Михаил Минчев“. Техниката е дала на късо, уточняват от пожарната. Освен компютъра е изгорял и монитор, опушени са 30 кв.м. стени, счупено е и стъкло на прозорец в офиса.

Вчера на разклона за хасковското село Николово пък е пламнал лек автомобил „Рено Меган“. Огнеборците са гасили и „Фолксваген Голф“ на разклона за село Малево. Причината и за двата пожара е късо съединение. И двете коли са изгорели, уточняват от пожарната. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button