Хасково

Хасковската баронеса пак донесе подаръци на деца и възрастни

Помощите500 кашона дрехи за възрастни, 100 кашона дрехи за деца, 10 кашона с играчки, чинове, столове, болнични легла, памперси и сухо мляко – това е само част от дарението, което баронеса Рени фон Бехтолсхайм донесе в късния следобед вчера чрез Малтийския орден за домовете за сираци и възрастни хора в Хасково и Свиленград.

Подаръците, които са на стойност над 10 000 евро бяха разтоварени в склада на Дома за стари хора в Хасково. Чрез общините дарението ще бъде разпределено между социалните институции.

ПомощитеРени фон Бехтолсхайм е родена в Хасково и е възпитаничка на бившата Руска гимназия. От 30 години живее в Германия. Омъжена е за немски барон и е член на Малтийския орден – организация, отговаряща за разпределение на помощи.

С благородната мисия се е захванала преди четири години. От тогава поне два пъти в годината разнася подаръци по домовете за сираци и възрастни хора. През лятото носи дрехи и памперси, а за Коледа – подаръци и хранителни продукти.

 Помощите  Помощите

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
123
123
11.07.2012 8:57 8:57

хубава новина,дано има повече добри хора.

Back to top button