Хасково

Хасковлийка пропадна с колата си в дупка на „Кърджалийска“

Кола пропадна в дупкаХасковлийка пропадна с колата си в дупка, от която блика вода. Инцидентът стана малко след 19 часа тази вечер на бул. „Освобождение“ (бившата улица „Кърджалийска“) на метри от кръстовището с бул. „Илинден“.

„Както си карах и изведнъж пропаднах. Хората тук казват, че имало някаква ВиК авария, но никой нищо не е обозначил“, обясни пред Haskovo.info потърпевшата Калинка Ванчева. Жената беше възмутена от факта, че никой не е взел мерки да обезопаси дупката, тъй като по нищо не личало колко е дълбока.

Кола пропадна в дупкаЩе съдя виновника. Няма значение дали е ВиК или общината. Аз си плащам данъците“, бе категорична хасковлийката. Тя лично позвъни на телефон 112, за да съобщи за случилото се. Минути след обаждането й на място дойде патрулка.

Полицаите обясниха на жената, че не могат да й издадат никакъв документ, тъй като колата й нямала пълно Каско и уведомиха колегите си от КАТ, които могат да издадат документ за случилото се, който Калинка Ванчева да използва пред Темида. Въпреки че щетите по автомобила не са много, няма да мога да го ползвам поне два дни, каза жената.

Кола пропадна в дупкаHaskovo.info припомня, че преди три месеца хасковлия осъди общината да му прати 402 лева за ремонт на автомобила, с който пропаднал в дупка на бул. „Васил Левски“. Мъжът потрошил колата си в шахта на пътното платно, което причинило щети по ходовата му част.

Кой е виновен в случая ва Калинка Ванчева не е ясно, тъй като дупката, в която тя пропадна тази вечер е причинена от ВиК авария. Не е ясно също и кой е трябвало да обезопаси района, за да предотврати инциденти като днешния.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.07.2012 20:43 20:43

Ми да ги съди. Целия град е разкопан

kaka
kaka
17.07.2012 0:54 0:54

bezobrazie!

mitko
mitko
17.07.2012 1:16 1:16

i az minah ot tam kim 8;40 togava bqha slojili ve4e konusi nali znaite sled slu4iloto se slaga ne6to 😀

180
180
17.07.2012 12:09 12:09

Това е България дупки само

Анонимен
Анонимен
17.07.2012 12:50 12:50

Сега да го начука на Узунжовския цигани в гъзъ и на жена му в гъзъи на снаха му в гъзъ.Цигания в цигански град…

Back to top button